vineri, 15 iulie 2011

14 Iulie 2011 Ziua Frantei



Superb... Orașul în extaz ... Copii, mașini, biciclete, role, trotinete, cărucioare, concerte ... WooooooW Copleșitor... Bineînțeles ca am terminat bateria la : 

1 Cameră de filmat...
2 Telefon Mobil ... 
3 Cameră Foto digitală (2 la număr). 

Deci varză, nu am filmat nici un minut din MINUNATUL foc de artificii. Finalul a fost ... nu știu cum să explic sentimentul ... Gândiți-vă la un oras mare, de dimensiunea LYON-ului (aproximativ București, fără studenți provinciali...) aplaudând şi țipând de bucurie la finalul focului de artificii, care REPET, a fost SUPERB.




Ca orice lucru frumos, trebuie să fie și ceva ciudat...existau oameni, care mergeau pe stradă în momentul focului de artificii, și nici măcar nu se uitau la spectacol, pur și simplu mergeau pe stradă. Ăsta ar fi unu dintre lucrurile rele. Un altul ar fi că, într-un TABAC (magazin de țigări, în care nu intră minorii), se vindeau pocnitori și artificii... și ghiciți ce, le cumpărau numai copii de 12-16 ani. Apoi aceiași copii, dar fix aceiași, la 2 metri de noi, un punct turistic, deasemenea plin de copii ... dădeau acele pocnitori cumpărate de la TABAC. GENIAL... 


O sa revin cu puținele dovezi proprii pe care le am de la superbitatea de ieri, dar voi cauta și video-uri/poze făcute de alții mai bine pregătiți.

Am rămas IMPRESIONAT. Şi țin să spun că nu sunt uşor de impresionat.

P.S. Cheile Rhône-ului Panorama La basilique nôtre-dame de fourvière à lyon. Ora 21:54, cu 36 de minute înainte de începerea focului de artificii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu